Penisinin içine balık kaçtı!
Yukarıdaki başlığı okuyunca ben deçok şaşırdım. Hangi akla hizmettir, nasıl kaçar hiç anlamadım yoruma açık ama paylaşmadan edemedim de. Haber şöyle:
http://www.haberturk.com/haber.asp?id= 98542&cat=180&dt=2008/09/19
Akıllara durgunluk veren olay, Hindistan'da yaşandı! Yaşı ve ismi belirtilmeyen bir gencin, akvaryumunu temizlerken eline aldığı "Beta" familyasından 1.5 santim genişliğinde ve 2 santim uzunluğundaki küçük balık, birden penis deliğinden içeri kaçtı.Hangi olasılık dahilinde bu balık oraya kaçar. Balığa oral seks mi yapıyordu acaba? Çok ilginç :)
Hemen doktora başvurularak, gence müdahale edildi ve balık ameliyatla mesanesinden alındı.
http://www.haberturk.com/haber.asp?id= 98542&cat=180&dt=2008/09/19





6 Yorum:
ay var bunda bir iş:) yahu nasıl kaçsın balık oraya, kendisi fantazi denemesi yaparken balığı elinden kaçırmıştır bence:)ayy koptum:)
evet var bi iş ancak ben daha çok bu işin nasıl olduğu konusunda meraktayım. hani çekinmesem deneyecepim :) neyse... :)
Belkide adam narşist flndır :) Abartıp balığa bak ben güzelim mükemmelim oram güzel buram güzel fln derken balıkta tepki olarak oraya kaçmıştır :D Hemende yazdım senaryoyu yalnız :)))
En masummane senaryo senden geldi :) yok ama o oraya nasıl kaçar anlamadım imkanı yok yok yahu, özel bi beceri lazım...
korkan balığın nereye kaçacağı belli olmaz :P
Doğru söze ne hacet :) güzel de yer bulmuş balıkcağaz...:p
Yorum Gönder
<< Ana Sayfa